Najnovšie recenzie zo sekcie Čerpadlá
- Je podstatne tichši oproti predchádzajúcemu čerpadlu čo som mal
Funguje, ale výrobca dodal kábel, ktorý nebol v deklarovanéj dĺžke 35 m čo mi spôsobilo ďalšie náklady. Pripojenie, kábel a úprava pre dané IP prostredie....
Nekvalitný tovar
OK
Je umiestnený v 10.000 lit. nádrži na dažďovú vodu.
Predošlé čerpadlo Made in Germany, vydržalo 12 rokov čerpať vodu z nádrže, ale stálo 4x toľko peňazí, ako Güde.
Güde 1200 má vyšší tlak, väčší výkon čerpania vody.
Ak Güde , Made in PRC, vydrží záťaž z čerpania dažďovej vody aspoň 3-4 roky, budem spokojný za tú cenu.
kvalitný výkon, bezproblémová obsluha, tichý, aj do menšieho otvoru šachty. Škoda, že nie je priložená rýchlospojka na hadicu. Návod neudáva hĺbku ponoru a dobu ponoru vo vode. Zručný majiteľ sa vynájde.
- ok
- najmä rýchlosť dodania od cerpacia-technika.sk.
všetko funguje ako má
rýchla reakcia na môj dopyt/požiadavku zo strany obchodu cerpacia-technika.sk.
čerpadlo bolo v jeden deň objednané, na druhý deň mi bolo doručené
- Jednoduché a lacné čerpadlo
- Ťahá vodu do výška hladiny cca 3 cm, potom sa zavzdušní.
- Ideálne na odčerpanie vody z bazéna.
- Dlhý napájací kábel.
- Deklarovaný max. prietok je teoretický. V skutočnosti čerpá pomalšie.
- Koleno na napojenie hadice je z tenkého plastu, je to dosť krehký materiál, treba manipulovať opatrne, lebo sa môže zlomiť, či pri silnejšom utiahnutí môže prasknúť závit.
Nie je to žiadne vysoko výkonné čerpadlo. Na také občasné domáce použitie je ale ideálne a cenovo primerané. Trochu je problém so začatím čerpania, čerpadlo treba ponoriť dostatočne hlboko, aby sa zaplnilo vodou a začalo čerpať. Čerpá, až kým hladine neklesne tak na výšku 3 cm.
Má univerzálnu prípojku na hadice - dá sa zapojiť aj hadica napriamo, aj cez rýchlospojku.
Lepšie je dať hadicu aspoň 1", aby nebrzdila prietok.
Napájací kábel je dostatočné dlhý. Telo aj napájací diel je z plastu, treba dať pozor pri manipulácii, aby sa nezlomili alebo nepraskli.
Elpumps NEPTUN
Pridané: 25. septembra 2024
(naposledy upravené 21. októbra 2024)
Zakúpený v AkcioveNaradie.sk
- ľahké iba cca 5kg
ok
- cena a kvalita
Pomerne silne cerpadlo, dlha doba od zacatia nasavani vzduchu do automatickeho vypnutia….
- Odčerpáva spoľahlivo a rýchlo.
Produkt funguje vyborne pri vacsej hmote vody ale momente ked voda klesne tak vykonost upada aj napriek tomu ze bolo uvedene ze produkt funguje do 1 mm vody. Funguje tak najmenej do 3 mm.
- Suoer
- Vcera som ju odskual prvy krat.
- Za 2h mi vytiahlo asi 1/3 z 20m3 zumpy.
POWERMAT PM-PDS-3000P 750W s drvičom a plavákom
Pridané: 19. septembra 2024
(naposledy upravené 19. septembra 2024)
Zakúpený v Tocopotrebujes.sk
- Dobra cena za dobru kvalitu
Super výrobok
EINHELL AQUINNA Expert 4180400
Pridané: 16. septembra 2024
(naposledy upravené 16. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Mobilita
- Slabši výkon s porovnaním s čerpadlom na 220 V.
- Časove obmedzenia s ohľadom na nabíjanie batérie
Rýchla reakcia na moju okamžitú potrebu.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »