Najnovšie recenzie zo sekcie Čerpadlá
Ok
- Ide tak ako ma zatial spokojnost
- parametrovo mi sedelo na to čo som potreboval - kvapková závlaha na ovocné kry, kde som hladal konkrétny prietok pri konkrétnom tlaku a toto čerpadlo pasovalo najviac
- nakúpil som v akcii s predĺženou zárukou 3 roky
- dosť veľký prietok
- v danej cene sa mi ťažko hľadalo niečo kvalitnejšie
- nemá kondenzátorovú skrinku ( klasická plastová škatulka na stenu kde máte vypínač a tepelnú poistku) má to len kábel s vidlicou a hotovo čo ma dosť prekvapilo - ale asi tam je potom odrazená tá nižšia cena oproti konkurencii
vo všeobecnosti bežné čerpadlo, made in poland, zatial pracuje týždeň, uvidíme ako sa mu bude dariť po roku,
ja som ho napojil do sústavy s 8l tlakovou nádobou a frekvenčným meničom Archimede do 1,1 kW (to už som mal hotové na predchádzajúce čerpadlo, ktoré sa po 7 rokoch porúčalo) zatial spolupracujú ok
- Výkon
- Spolahlivost
- Nema
Prídu dažde zíde sa
Je zvláštne, ak nie smiešne, pýtať sa na skúsenosti s tovarom, keď objednaný tovar nemám ešte doma.
Žeby nastala iná doba ???
Už pracuje.spokojnost
Čerpadlo je dobré, ma popísaný vytlak.
Kvalitné, výkonné kalové čerpadlo.
Produkt funguje a som s ním spokojný.
Silné za málo peňazí
- spoľahlivosť
- nebol pribalený slovenský návod na obsluhu
Dobrý výkon, vyťahá vodu skoro až na dno.
Na obrázku vyzerá že čerpadlo plastové. No v skutočnosti je celokovové. Chcel som lahké plastové. Ale je to moja chyba prehliadol som to v popise že z čoho sa skladá.
- Zabudovaný plavák
- Dostatočný výkon
- Sluzi k ucelu
veľka spokojnost
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »