Najnovšie recenzie zo sekcie Čerpadlá
- super kvalita a dobrá cena
Musel som podoťahovať matice na výrobku. Inak OK
- Dodávka tovaru je deklarovaná do 1-2dní.Uz ubehol týždeň a ešte ho nemám
vvyhoda
- Dobre funguje. Som spokojna
zatiaľ som spokojný
- Obal cerpadla je nastriekany akoby to niekto robil sprayom z hobymarketu. Aj vrecko v krom bol zabaleny privodny kabel bol zlty. Naviac, uz po prvom pouziti sa na povrchu objavili stopy hrdze. Na to ze by to dokazalo vytlacit 18m sa asi tiez neda spoliehat.
- Kvalitné a výkonné kalové čerpadlo ktoré si poradí aj z hustým kalom.Má rezací nôž a oceľový šnek ktorý si poradí z hocijakým materiálom.Malá nevýhoda je že je ťažké ale to znamená že boli použité kvalitné materiály na výrobu tohto čerpadla
Som spokojný,takéto čerpadlo som dlho hľadal.OK.
spokojnosť
Idem na operáciu a čerpadlo je určené na chalupu do studni, takže neviem kedy ho nainštalujem aby som mohol hodnotiť jeho kvalitu
kvalitný výrobok
Dobrý výkon.
Podľa nášho výberu a našej spokojnosti.
Doporučujem na znečistenú vodu.
Tlak vody je dobry na na 1/2". Len musim nejak upevnit plavak aby vycerpalo viac vody
Dobrá kvalita za nízku cenu
- Funguje v pohode jednoducho stačí priskrutkovať k doske tak aby sa neotočila rukoväť vrtačky asi za 5 minút prečerpá 100l vody
Som s tým nadmieru spokojný, plný účel na ktorý je určený, kvalitné liatinové telo aj s drtičkou, trochu ťažké ale masívné s dobrým sacími aj výtlačnými schopnosťami.
Jednoduchy montaz
- tichý chod
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »